Ydelser og priser

PC – tablet – mobil – TV

 

 

IT-ydelser & IT-priser

 

PC     tablet     mobil

 

 

 

Gratis uforpligtende rådgivning… 

Du er altid velkommen til at ringe og få en gratis og uforpligtende rådgivning over telefonen uanset om det drejer sig om din computer, tablet og/eller smartphone. Jeg kan hurtigt afgøre om jeg kan løse dit IT-problem via fjernstyring eller om det kræver et besøg af mig. Uanset hvad er det helt uforpligtende for dig at ringe. Om du vil tænke over hvad du vil gøre fremadrettet, om du selv vil prøve at løse IT-problemet eller om du vil bestille mig til at fixe dit IT-problem, så er det helt op til dig at finde en løsning der passer bedst til dig. 

 

Ring 25 17 70 87

Hverdage kl. 9-10  

 

 


 

Tilfredshedsgaranti… 

  Jeg lever af tilfredse kunder. Over 80 procent af de kunder jeg har er tilbagevendende. Så det ville da være dumt af mig at forlade en utilfreds kunde. Lagt oven i dette, så arbejder jeg ud fra devisen “ingen løsning = ingen betaling”. Med andre ord: Leverer jeg ikke en IT-løsning på dit IT-problem, så betaler du ikke noget. Du betaler kun for den/de IT-opgaver jeg løser for dig. Du har altså intet at tabe. Det er da tryghed, ik’.    

 

 

Et eksempel:

 

Du vil gerne have lavet din printer + løst 3 andre IT-opgaver: Mail, Word og netbank. Jeg får fixet de 3 opgaver: Mail, Word og netbank. Jeg bruger 20 minutter på din printer før jeg finder ud af, at den er brændt sammen og derfor ikke kan lave den. Det kræver køb af ny printer. De 20 minutter jeg har brugt på fejlfinding af din printer trækkes fra den samlede tid jeg har brugt, dvs. de 20 minutter betaler du ikke for. Du betaler dermed kun for den tid jeg har brugt på de 3 opgaver, for dem har jeg fået løst. Men når det er sagt, så er det meget sjældent jeg ikke kan løse en IT-opgave….:-).

 


 

Referencer… 

 Hvad andre kunder synes…

 


 

Fjernstyring af PC, tablet og/eller smartphone… 

  Jeg tilbyder fjernsupport til markedets billigste priser. Fjernsupport udtrykket også lidt populært “fjernstyring”. Fjernsupport eller fjernstyring er meget bekvemt for dig.

Du undgår fysisk besøg. Du kan befinde dig hvor helst i verden. Du  kan få meget fleksible tider (kl. 09-20 alle dage). Du betaler ikke kørselspris. Du skal blot have adgang til internettet og have din PC, tablet og/eller mobiltelefon ved hånden alt efter hvilken enhed jeg skal fjernstyre for dig.

læs mere…

 


 

Software…

  Jeg kan udføre stort set alt der vedrører software. Jeg udfører fx fejlfinding, installation og/eller opsætning af styresystemer, programmer og apps. Det gælder både PC, tablet og smartphone. 

 


 

Trådløst netværk…

  Det skal bare virke. Jeg udfører fejlfinding, installation og/eller opsætning af dit trådløse netværk, herunder enheder, der er forbundet med dit netværk, f.eks. printer, smartTV, tablet, smartphone osv. 

 


 

Hardware…

  Jeg udfører fejlfinding, installation og/eller opsætning af dine eksterne enheder, f.eks. printer, scanner, tastatur, mus, højtalere, webkamera. 

 


 

Nettjenester…

  Jeg udfører fejlfinding, installation og/eller opsætning af programmer og apps. Jeg vejleder dig gerne i brug af de nettjenester du benytter på nettet. Det kan f.eks. være netbank, NemID, E-boks, Borger.dk, SKAT, MobilePay, Facebook, Skype, Gmail, Google Docs, Google Fotos, Google Drev, Dropbox, Storytel, Mofibo, Netflix, HB0, Viaplay, Amazon Prime Video og meget mere.  

 


 

PC-optimering…

  Jeg optimerer din computer, så den kører effektivt og hurtigt. Jeg sletter overflødige filer, organiserer filer og optimerer hastigheden på din computer. Dog kan computere der er mere end 8-10 år gamle have svært ved at trække visse nye programmer eller apps, da CPU’en, graffitkortet, ram etc. kan have for ringe specifikationer i forhold til nutidens “tunge” styresystem, programmer og apps.

 


 

En sikker PC…

  Jeg sørger for at sikkerheden er i orden på din PC, tablet og smartphone (der forekommer dog sjældent virusproblemer på tablets og mobiltelefoner). Jeg installerer antivirus (der findes evt. gratis antivirus på nettet) og sørger for, at du har backup af dine vigtige data, f.eks. dokumenter, familiefotos og videoer.   

 


 

En køreklar ny PC…

  Hvis du ønsker, så kan jeg vejlede dig i køb af ny computer og/eller bestille computer til dig på nettet. Vi kan også sammen køre til fx Elgiganten, Power og købe en ny computer til dig. Det er helt op til dig. Når den er købt, så skal den gøres køreklar. Det er fx. opsætning af trådløst netværk, antivirus, printer, scanner, webkamera, lyd, Word, hotmail etc. Overførsel af filer fra gammel harddisk til den nye etc. Jeg kan sørge for opsætning og opdatering af styresystem (windows 10) . Hvis du har noget du vil overføre fra den gamle til din nye computer, så gør jeg også det. Osv. osv. Der kan være mangt og meget. 

 


 

IT-undervisning…

  Jeg giver IT-undervisning individuelt eller i små hold. Vi kan aftale et enkelt møde, flere møder, nogle uger eller måneder frem. Det kan alt sammen skræddersyes efter dit/jeres behov.   

 


 

Lej studio, optag videoer… 

  Du kan leje lokale (inkl. videoudstyr og min tekniske assistance) på timebasis. Du får adgang til det udstyr der skal til for at optage videoer med et look, der er en professionel webshop værdig. 

 

Læs mere… 

 


 

Priser

 


Timepriser:
Kr. 350,-/time: IT- og teknisk hjælp
Kr. 350,-/time: Enkeltundervisning
Kr. 500,-/time: Holdundervisning
Kr. 550,-/time: leje af studio

 

Fakturering:

Fjernstyring mindst 1 time.

Hjemmebesøg mindst 2 timer + kørsel.

Kørsel = 100 kr.   


Anbefalingsrabat:

Hvis du anbefaler mig til en ny kunde og din anbefaling resulterer i en udført og betalt opgave for denne nye kunde, kvitterer jeg med en halv time i anbefalingsrabat, næste gang jeg udfører en opgave for dig.

 

 

Eksempel:

 

Du har anbefalet mig til Mette, som har betalt mig for en en udført serviceydelse.

 

Næste gang jeg kommer på en kundeopgave hos dig, fratrækker jeg en halv time i anbefalingsrabat, fordi din anbefaling har resulteret i, at jeg har fået en kundeopgave af Mette.  

 

Det er en win-win-situation. Du får rabat og jeg får en ny kunde via dig.

 


 

Gratis og uforpligtende rådgivning 

  Måske vil du selv løse dine IT-problemer, måske vil du have mig til at løse dine IT-problemer. Uanset om du selv vil eller jeg skal gøre det, så kan du altid få uforpligtende vejledning over telefonen (hverdage kl. 9-10). Hvis du vil have mig til at løse det, så kan jeg muligvis fixe problemet ved fjernsupport (fjernstyring af din PC,  tablet og/eller smartphone).   

 

Ring 25 17 70 87 (hverdage kl. 9-10).

 


Tilfredshedsgaranti 

  Tilfredse kunder er det vigtigste. Over 90 procent af de job jeg udfører er tilbagevendende kunder, så for mig er kundernes tilfredshed mit levegrundlag. Derudover betaler du kun for den/de IT-opgaver du får løst. 

 

Et eksempel:

Din printer virker ikke + du har problemer med mail, dit NemID samt netbank. Jeg får fixet sidstnævnte IT-opgaver. Jeg bruger også 20 minutter på scanneren, men finder så ud af, at den er brændt sammen og at jeg ikke kan lave den. De 20 minutter jeg har brugt på din scanner betaler du ikke for, de trækkes fra den samlede tid. Du betaler dermed kun for de opgaver jeg har løst og altså ikke for den tid, jeg har brugt på din scanner.  Så enten løser jeg en bestemt IT-opgave eller også får jeg ingen penge for den. Men det er faktisk meget sjældent jeg ikke kan løse en IT-opgave…:-).  

 


Referencer 

  Hvad synes andre kunder...

 


Fjernstyring af PC/mobil/tablet

  Jeg tilbyder fjernsupport. Fjernsupport bliver også lidt populært kaldet “fjernstyring”. Jeg kan altså fjernstyre din PC, din mobil og din tablet, via Teamviewer eller det indbyggede program i Windows10. Alt hvad jeg foretager mig på din PC, mobil eller tablet kan du se i realtid på din skærm.   

 

Fjernsupport er meget bekvemt for dig. Du får ikke fysisk besøg og langt de fleste gange kan du få en hurtig tid på et akkut problem. Du kan befinde dig hvor som helst i verden, bare du har internetadgang og sidder foran din PC, din tablet eller din mobil, alt efter hvilken enhed du gerne vil have fjernsupport til. 

 

Tiderne er yderst fleksible. Jeg yder fjernsupport både morgen, middag og aftenen, hverdage såvel som helligdage, dog altid efter aftale. Læs mere om fjernsupport…  

 


Software

  Jeg udfører fejlfinding, installation og/eller opsætning af styresystemer, programmer og apps. Det gælder både PC, tablet og smartphone. 

 


Trådløst netværk

  Jeg udfører fejlfinding, installation og/eller opsætning af dit trådløse netværk, samt enheder, der er forbundet med dit netværk, f.eks. printer, smartTV, tablet, smartphone osv. 

 


Hardware

  Jeg udfører fejlfinding, installation og/eller opsætning af dine eksterne enheder, f.eks. printer, scanner, tastatur, mus, højtalere, webkamera. 

 


Nettjenester/det offentlige

  Jeg udfører fejlfinding, installation og/eller opsætning af programmer og apps. Hvis du har behov, så vejleder jeg dig gerne i brug af de nettjenester du benytter på nettet. Det kan f.eks. være netbank, NemID, E-boks, Borger.dk, SKAT, MobilePay, Facebook, Skype, Gmail, Google Docs, Google Fotos, Google Drev, Dropbox, Storytel, Mofibo, Netflix, HB0, Viaplay, Amazon Prime Video m.v.  

 


Optimering af PC

  Jeg sletter dine overflødige filer, organiserer dem sant optimerer hastigheden på din computer. Dog kan computere der er mere end 8-10 år gamle formentlig ikke blive meget hurtigere, da de simpelthen har for ringe specifikationer. 

 


En sikker PC

  Jeg sørger for at sikkerheden er i orden på din PC. Jeg installerer antivirus og sørger for, at du har backup af dine vigtige data, f.eks. dokumenter, familiefotos og videoer. Har du ikke antivirus på din PC, så ligger der nogle udmærkede gratis antivirus-programmer på internettet, f.eks. “antivir”. Jeg kan nemt installere det.  

 


En køreklar ny PC

  Hvis du ønsker, så kan jeg vejlede dig i køb af ny computer. Jeg kan også  køre i Elgiganten, Power eller en tredje butik og købe en ny computer til dig. Det er helt op til dig. Jeg kan gøre computeren 100 procent køreklar til dig. Jeg sørger for installation og opsætning af styresystem (windows 10) og andet, f.eks antivirus, mail, video, fotos, trådløst netværk, skærm, tastatur, mus, højtaler, printer, scanner, webkamera. Hvis du har noget du vil overføre fra den gamle til din nye computer, så gør jeg også det. 

 


IT-undervisning

  Jeg giver IT-undervisning individuelt eller i hold. Vi kan aftale et enkelt møde,  flere møder, nogle uger eller måneder frem. Det kan alt sammen skræddersyes efter dit/jeres behov.    

 


Lej studio, optag videoer

  Du kan leje lokale (inkl. videoudstyr og min tekniske assistance) på timebasis. Du får adgang til det udstyr der skal til for at optage videoer med et look, der er en professionel webshop værdig.   

 

Læs mere  

 

 

 

Priser

Timepriser

 

  • Kr. 350/time: IT- og teknisk hjælp
  • Kr. 350/time: Enkeltundervisning
  • Kr. 500/time: Holdundervisning 
  • Kr. 500/time: Leje af studio inkl. udstyr og assistance  

Ved fjernsupport faktureres mindst for 1 time.

Ved hjemmebesøg faktureres mindst for 2 timer + kørsel.

 

Kørsel = 100 kr. 

 

 

Anbefalingsrabat

 

Hvis du anbefaler mig til en ny kunde og din anbefaling har resulteret i en udført og betalt opgave for denne nye kunde, kvitterer jeg med en halv time i anbefalingsrabat, næste gang jeg udfører en opgave for dig.

 

Eksempel:

  • Du har anbefalet mig til Mette, som har betalt mig for en  serviceydelse jeg har udført for hende.
  • Næste gang jeg kommer på en kundeopgave hos dig fratrækker jeg en halv time i anbefalingsrabat, fordi din anbefaling har resulteret i, at jeg har udført en kundeopgave hos Mette.